Hoe het begon:

Rond kerst 2011 besloten om een trein baan te gaan beginnen na veel lezen uitgekomen, dat ik met spoor n ga beginnen en gelijk alles digitaal maak.
Toen naar een winkel gereden en een startpakket gekocht,deze even op de salon tafel laten rijden.  Daarna heel wat forums afgestruind naar een leuke baan. 1 van de pdf’s die ik tegen kwam was: Hoe mijn baan ontstond.pdf. Ik ben dus ook van plan om het op dat ontwerp te baseren.

Nu met any rail de eerste baan ontwerp gemaakt. Hij sluit nog niet aan alle kanten aan maar dat komt later wel. Denk laat de eerste versie zien en dan krijg ik nog hopelijk een hoop tips :)
Afbeelding

Ik wil graag wel een baan dat ik de trein rondjes kan laten rijden. Dus niet alleen van punt a naar b, maar dat hij uit eindelijk weer terug komt.

Tevens is de baan die ik nu getekend heb ongeveer 160 bij 92 centimeter. Het uit eindelijk ontwerp moet op een tafel van max 100 bij 200 cm.( anders word me vriendin boos dat ze geen droog hok meer heeft).

Ik heb het nu allemaal getekend met de rails van Fleischman.. zit alleen wel te denken om een groot gedeelte te gaan maken met flexibele rails. Zeker de bocht links onderin en de knik onderin zal daarvoor beter geschikt zijn. Mocht ik dit dan ook gaan gebruiken zal het gelijk weer een stuk beter aansluiten.